Türk Cerrahi Derneği Yeterlik Kurulu - Eğitim Kurumları ve Programları Değerlendirme Komisyonu (EKPDK) tarafından 21 Mart 2014 tarihinde Dr. Abdurrahman Yurtaslan Ankara Onkoloji Eğitim ve Araştırma Hastanesi Genel Cerrahi Kliniği’ne yapılan ziyaret sonucunda, “Kurumda Genel Cerrahi Eğitimi konusunda üst düzey bir eğitim uygulandığı saptanmış ve 5 yıl süreyle geçerli olmak üzere ‘Kurum Uzmanlık Eğitimi Yeterlik Belgesi’ nin verilmesine” karar vermiştir.

Törene EKPDK Başkanı Prof. Dr. Semih Baskan, EKPDK Genel Sekreteri Prof. Dr. M. Mahir Özmen ve EKPDK Üyeleri Prof. Dr. Bilsel Baç, Prof. Dr. Faruk Coşkun, Prof. Dr. Osman Nuri Dilek, Op. Dr. M. Kazım Sarı ve TTB Temsilcisi Prof. Dr. Figen Özgür katılmıştır. “Kurum Uzmanlık Eğitimi Yeterlik Belgesi” Genel Cerrahi Kliniği İdari ve Eğitim Sorumlusu Doç.Dr. Uğur Berberoğlu’na takdim edilmiştir.

Bu güne kadar İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi, Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi, Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi, Ankara Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi, Gülhane Askeri Tıp Akademisi, Başkent Üniversitesi Tıp Fakültesi, İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Üniversitesi Tıp Fakültesi ve Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi, GATA Haydarpaşa Eğitim Hastanesi, Genel Cerrahi Anabilim Dalı ve Kliniklerinin akreditasyonları yapılmıştır. Bundan sonraki süreçte de kurumların başvuruları doğrultusunda kurum ziyaretlerine devam edilecektir.

Fotoğraflara ulaşmak için lütfen tıklayınız.